Elaborarea planurilor de acţiune pentru reducerea zgomotului din Municipiul București
Elaborarea hărţilor strategice de zgomot şi a planurilor de acţiune pentru reducerea zgomotului din Municipiul Brăila
Elaborarea hărţilor strategice de zgomot pentru porturile Constanţa şi Tomis şi a planurilor de acţiune
Elaborarea hărţilor strategice de zgomot şi a planurilor de acţiune pentru reducerea zgomotului din Municipiul Bacău
Modelul de zgomot şi planul de acustica pentru testul motoarelor de aeronave cu zgomot redus la Aeroportul Internaţional Liszt Ferenc din Budapesta
Proiectarea barierelor de zgomot pentru trafic
Harta strategică de zgomot şi Planul de acţiune Aeroportul Internaţional Băneasa Bucureşti, al doilea aeroport ca mărime a României
Harta strategică de zgomot şi Planul de acţiune pentru oraşe cu nr. de locuitori mai mari de 250.000 (Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara)
Proiecte de asistenţă tehnică - Crearea legislaţiei Consolidarea capacităților instituționale pentru implementarea și aplicarea directivelor legate de zgomot nr. : 2004/016-772.03.03/02.02
Modelul de zgomot şi planul de reducere a zgomotului din Portul Constanţa
Descarcă broșura companiei (PDF)
Hărţi de zgomot şi planuri de acţiune pentru reducerea zgomotului pentru oraşe Vedere

VIBROCOMP prezintă situaţia zgomotului întregului oraş cu o tehnologie unică, pe hărţi colorate, unde fiecare culoare afişează nivelul de zgomot relevant pentru zona respectivă. Hărţile de zgomot prezintă nivelul de zgomot produs de traficul rutier, traficul feroviar/tramvai, surse industriale şi aeronave.

Hărţi de poluare a aerului şi planuri de acţiune pentru oraşe Vedere

VIBROCOMP prezinta nivelurile de poluare a aerului din oraşul Dvs. cu o tehnologie de ultimă oră, pe hărţi colorate, unde fiecare culoare afişează nivelul de poluare relevant. Pregătim hărţi pentru fiecare sursă de poluare în parte.


Zgomoti şi Vibraţiilor Vedere

VIBROCOMP furnizează măsurători, previzii, modelări şi măsuri de reducere pentru planuri existente sau viitoare. Pe baza modelelor de calcul putem estima nivelurile de poluare de la drumuri, autostrăzi, tramvaie, metrouri, liniile de cale ferată, aeroporturi şi toate felurile de instalaţii industriale şi porturi maritime.

Asistenţă tehnică şi cursuri de formare Vedere

VIBROCOMP oferă expertiză pentru a servi autorităţilor locale şi naţionale pentru implementarea liniilor directoare, legislaţiei şi reglementărilor din domeniu. Oferim de asemenea instruire, educaţie părţilor interesate în toate nivelurile de organizare a mediului.


Vânzări SoundPLAN si suport Vedere

SoundPLAN este un pachet software complet, oferind un spectru complet de module de zgomot cu calcul rapid și precis și grafică impresionantă.

Cercetare Vedere

VIBROCOMP obţine rezultate remarcabile în domeniul acusticii, în special în protecţia împotriva zgomotelor şi a vibraţiilor.VIBROCOMP este o companie de consultanţă in inginerie civila,

care oferă o gamă largă de soluţii tehnologice şi servicii de asistenta tehnică cu abordări inovatoare şi de înaltă calitate în domeniul predicţiei zgomotului, a poluării aerului şi vibraţiilor din mediu, respectiv măsurării acestora.

Continua >

Vibrocomp Video!

Știri

Planurilor de acţiune pentru gestionarea zgomotului în municipiul Bucureşti

Împreună cu partenerul nostru am câştigat licitaţia pentru „Refacerea hărţilor strategice de zgomot şi

Citeste mai mult

2022.06.01.

Actualizarea hărţilor strategice de zgomotla nivelul anului 2021 pentru municipiul Bacău

Împreună cu partenerul nostru am câştigat licitaţia pentru „Actualizarea hărţilor strategice de zgomotla nivelul

Citeste mai mult

2022.05.13.