Asistenţă tehnică şi cursuri de formare


VIBROCOMP excelează în furnizarea de programe de ultimă oră de transfer de cunoștințe și de formare axate pe domeniile complexe ale calității aerului, zgomotului și vibrațiilor. Folosind metodologii și expertiză de ultimă generație, VIBROCOMP asigură o experiență de învățare cuprinzătoare și perspicace pentru persoanele și organizațiile care caută competențe în gestionarea și atenuarea impactului zgomotului, calității aerului și vibrațiilor în diverse contexte.

Prin aceste programe, participanții obțin o înțelegere profundă a celor mai recente tehnologii, cadre de reglementare și cele mai bune practici asociate cu acești factori critici de mediu. Angajamentul VIBROCOMP față de excelență în educație și utilizarea instrumentelor avansate îl fac un lider în furnizarea de transfer de cunoștințe care nu este doar informativ, ci și practic și de impact în scenariile din lumea reală.

Vibrocomp urmează politica companiei și investește în educație oferind:

 

  • Asistenţă tehnică pentu guvern
  • Cursuri pentru departamentele de QHSE (Quality, Health, Safety&Environment - Calitate, Sănătate, Siguranţă şi Mediu) sau pentru companii de consultanţă
  • Cursuri şi stagii pentru universităţi