Vânzări SoundPLAN si suport


SoundPLAN este un pachet software complet, oferind un spectru complet de module pentru evaluarea poluării fonice,  cu calcule rapide și precise și grafică impresionantă. Utilizând acest software de modelare a zgomotului se pot realiza studii aprofundate în mod eficient și cu costuri reduse, care implică zone de orice dimensiuni și cu mai multe surse de zgomot.

 

SoundPLANnoise vă oferă instrumentele și bibliotecile necesare de care aveți nevoie pentru a vă executa proiectele în toate domeniile de aplicare.Fie că este vorba despre un studiu de zgomot pentru un plan de dezvoltare a clădirii, rapoarte de expertiză privind zgomotul la locul de muncă sau remedierea zgomotului: cu nucleul său de calcul puternic și de calitate asigurată, SoundPLANnoise este soluția profesională pentru sarcinile dumneavoastră.

Cu SoundPLANnoise, este ușor să creați simulări rapide de zgomot, o varietate de ieșiri tabelare și hărți informative de zgomot.De asemenea, sprijină evaluarea diferitelor metode.

SoundPLAN se intelege ca un instrument de planificare avansat, nu ca un exercițiu pur academic, astfel programul are un puternic accent pe ceea ce este necesar pentru a indica unde sunt probleme de zgomot și propune o cale de a rezolva problemele.

Cu un contract de mentenanţă SoundPLANnoise esti mereu la curent cu noutăţile programului. Programul nostru este permanent în curs de dezvoltare și adaptat la cerințele clienților noștri.În plus, noile linii directoare și standarde sunt încorporate în versiunea actualizată care se pot descărca gratuit prin actualizări.Pentru întrebări tehnice și legate de conținut, echipa noastră telefonică este bucuroasă să vă ajute rapid, ușor prin telefon sau e-mail.

SoundPLAN Noise este disponibil în 2 variante: ca versiune completă SoundPLAN Noise și ca pachet de intrare SoundPLANessential.Ambele programe au același motor de calcul, datele din programul SoundPLAN essential cu scenariu unic pot fi citite și procesate de versiunea completă cu scenarii multiple.

Experiența pe care puteți conta pe

 • Peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea modelului de zgomot
 • Experimentat, echipa de dezvoltare dedicate format din dezvoltatorii de software, testeri de programe și un scriitor tehnic pentru manualul și documentația
 • Programul este disponibil în 14 de limbi
 • Software-ul îndeplinește aproape 50 de diferite standarde naționale și internaționale

 

Vibrocomp este partenerul oficial pentru SoundPLAN GmbH în Azerbaidjan, Ţările Arabe, Bulgaria, Ungaria și România. VIBROCOMP International are o experiență de peste 20 de ani în vânzări a programului SoundPLAN și asistență post-vânzare!Scopul nostru este să avem clienți mulțumiți care să poată folosi în mod activ SoundPLAN. Pentru mai multe informații despre SoundPLAN și pentru a descărca un CD DEMO, vizitați pagina web www.soundplan.de sau solicitați-l direct de la Vibrocomp.


SoundPLAN lider de piață în software de cartografiere a zgomotului

SoundPLAN Essential 

SoundPLAN Essential este o aplicație pentru modelarea zgomotului drumurilor, căilor ferate și a instalațiilor industriale.Creați hărți de contur de zgomot în orașe și medii deschise din geometria de bază 3D și unele informații despre trafic sau date despre puterea sonoră.A fost concepută ținând cont de utilizatorul ocazional care poate nu are cunoștințe aprofundate de acustică și își dorește rezultate în cel mai mic timp cu cât mai mult profesionalism.Este o versiune compactă a SoundPLAN, bazată pe miezul său de calcul și având puterea sa, procesarea rapidă a datelor și o grafică impresionantă.Este atât de ușor de utilizat, încât chiar și inginerii fără pregătire specială pentru modelarea zgomotului, nu vor avea probleme în utilizarea acestuia.Și, deoarece include capabilitățile hărţilor de contur ale SoundPLAN, prezentările sunt ușor de creat și ușor de înțeles.SoundPLAN essential permite procesarea rapidă şi eficientă a cazurilor standard.

 

SoundPLAN Essential este o versiune compactă


 

 

SoundPLANessential 5.1

 

...cu adaptare la EN ISO 12354-3:2017 (BA Exterior)...

 

SoundPLANessential 5.1 este o actualizare gratuită pentru clienții SoundPLANessential 5.0.Motivul acestei actualizări este, pe de o parte, compatibilitatea cu proiectele actuale NoizCalc (d&b audiotechnik) și, pe de altă parte, adaptarea BA Outside la noile versiuni ale standardului EN ISO 12354-3:2017.În plus, am implementat unele dorinţe mai mici ale clienților.

 

SoundPLANessential 5.0 includea deja funcții noi și îmbunătățiri: Interfața anterioară pentru Google Earth a fost înlocuită cu o interfață mai comodă.Acest lucru vă permite să transferați cu ușurință hărți de fundal din Google Maps, precum și din OpenStreetMap în SoundPLANessential.În plus, datele de altitudine furnizate de Google Maps pot fi importate și utilizate ca bază pentru modelul dvs. de teren.Pentru importul de date, puteți utiliza o interfață nouă, suplimentară pentru OpenStreetMap.Acest lucru vă permite să importați modelul de date aproape oriunde în lume cu puțin efort.Pentru zgomotul industrial a fost implementat un calculator convenabil de nivel de zgomot cu ajutorul căruia timpii de funcționare și emisia surselor de zgomot în mișcare, pot fi foarte ușor luate în considerare.

 

Metodele disponibile de calcul a dispersiei au fost completate cu CNOSSOS-EU (zgomot rutier, feroviar și industrial), inclusiv adaptările germane și austriece.

 

Modele de zgomot pentru:

 •          Drumuri, căi ferate, parcări
 •          Surse industriale de punct, linie și volum
 •          Panouri de protecție împotriva zgomotului
 •          Simulează zgomotul deasupra modelului digital de sol triangulat continuu (DGM)

 

Caracteristicile includ:

 •          Modelarea unor proiecte de orice dimensiune
 •          Import DXF și GIS sau digitizare hărți tip bitmap
 •          Prezentarea ușoară a scenariului cu sau fără barieră de protecție împotriva zgomotului
 •          Calculele iau în considerare modelul digital al solului
 •          Sunt oferite standarde locale de zgomot
 •          Interfață grafică de date ușor de utilizat
 •          Hărți de contur

 

Tabele de rezultate și grafice:

Calculele nivelului de emisie și rezultatele propagării zgomotului sunt prezentate sub formă de tabel,  în tabele predefinite.Se poate adăuga text suplimentar pentru descrierile hărților și puteți personaliza aspectul pentru fiecare obiect.La care se adauga:

 

 •          Documentația tabelară a proprietăților sursei
 •          Documentarea nivelurilor de contribuție la sursă
 •          Tabelele de nivel arată nivelul de zgomot pentru toate etajele și intervalele de timp
 •          Opțiunea de limitare a liniilor de contur.
SOUNDPLANNOISE 8.2 

SoundPLAN nu este doar un alt model de zgomot. Este o suită complet integrat de software de planificare a zgomotului, care prin design-ul este mult mai flexibil, mai versatil și mai repede decât altele. Calitatea de software-ul și de ieșire se produce continuă să facă SoundPLAN lider de piata de necontestat cu, de departe, cea mai mare cota de piata la nivel mondial. În această secțiune puteți citi unele dintre conceptele care au obținut SoundPLAN această poziție de lider pe piață.

Multe procese de planificare necesită calcule pentru emisiile de zgomot și de dispersie a poluării aerului. Aceasta este o veste de bun venit pentru a auzi SoundPLAN are o interfata software uniform pentru ambele tipuri de calcule, astfel încât utilizatorii pot lucra eficient în ambele domenii de expertiză.

 

 

Diferite scenarii una harta Grafica avansata 3D

 

Conceptele de design din spatele SoundPLAN

SoundPLAN nu este doar un alt model de zgomot.Este un program de modelare a zgomotului complet integrată, care prin contrucţie este mai flexibilă, mai versatilă și mai rapidă decât alte asemenea programe. Calitatea software-ului și rezultatele pe care le produce continuă să facă din SoundPLAN liderul de piață de necontestat, cu de departe cea mai mare cotă de piață la nivel mondial.În această secțiune puteți citi câteva dintre conceptele care i-au adus lui SoundPLAN această poziție de lider pe piață.

Un software pentru mai multe domenii de aplicare

SoundPLANnoise include totul, de la modelare și calcule, la documentație tabelară și grafică la diferite nivele de detaliu pentru a produce planuri informative pentru zgomotul rutier și feroviar, zgomotul comercial și de agrement, zgomotul avioanelor și „Hallin” (propagarea sunetului în interior).

Instrumente de analiză și optimizare ușoare de utilizat

În plus, SoundPLANnoise oferă instrumente extinse - în primul rând printre ele se numeră foaia de calcul integrată optimizată pentru problemele dumneavoastră.Alte instrumente oferă, de exemplu, optimizarea structurilor de protecție a zgomotului, remedierea zgomotului, alocarea zgomotului și conceptele de protecție a zgomotului pentru instalațiile industriale, precum și diverse evaluări (cum ar fi numărul de locuitori afectați) sau cel mai bun raport cost-beneficiu.

Definiție flexibilă a obiectelor cu diferite proprietăți

O caracteristică specială a celor două moduri de calcul „drum” și „cale ferată” este că, chiar dacă oricare dintre proprietăți se modifică de-a lungul drumului sau a căii ferate (de exemplu, modificarea vitezei sau adăugarea podului), nu este nevoie să se genereze diferite segmente de drum sau cale ferată.

 

Utilizarea unor biblioteci de sistem extinse

În calitate de utilizator SoundPLANnoise, aveți acces la biblioteci de sistem extinse pentru spectre de emisie, atenuare și absorbție a sunetului, care sunt actualizate în mod regulat.

 

Aspecte standardizate

Programul nostru de acustică SoundPLANnoise, sprijină prezentarea proiectului dumneavoastră personal cu machete predefinite, tabele și șabloane grafice, pe care le puteți adapta la propriile stiluri.

 

Putere mare de calcul pentru o muncă eficientă

Nucleul nostru de calcul de înaltă performanță este garanția noastră pentru o putere de calcul ridicată.Dacă puterea de calcul nu este suficientă, de exemplu, în cazul suprafețelor de calcul mari sau al unui număr foarte mare de surse, este simplu să utilizați caracteristica de calcul distribuită a SoundPLAN: aceasta împarte sarcinile de calcul între mai multe calculatoare din rețeaua dvs., iar rezultatele sunt apoi fuzionate automat din nou.Dimensiunea clusterului de calcul nu contează.Indiferent dacă utilizați cinci sau cinci sute de calculatoare: aveți nevoie de o singură licență pentru aceasta.

 

Versiunea actuală 8.2 a SoundPLANnoise este disponibilă cu multe caracteristici noi:

 •          Pentru un model de directivitate atribuit unei surse de linie, există o nouă opțiune „Directivitatea urmează sursa de linie”.Astfel, de ex.pistele de curse pot fi modelate foarte ușor, deoarece nu mai este necesară împărțirea surselor în mai multe părți în care direcția se schimbă.
 •          Pentru calculele interioare, este acum disponibil un concept de variantă pentru a definii, calcula și compara diferite planuri acustice ale camerei într-un mod simplu și ușor de utilizat.
 •          Toate suprafețele și sursele dintr-o hală/camera industrială pot fi acum afișate cu coduri de culoare atât în editorul din GeoDB, cât și în afișarea planului din grafic.Acest lucru permite un control grafic rapid al spectrelor de absorbție, izolare fonică sau de emisie atribuite.
 •          Obiectele dintr-o hală/o încăpere industrială pot fi acum combinate în grupuri, dacă se dorește.Acest lucru permite utilizatorului să le structureze foarte simplu și clar.
 •          Modulul BA Outside a fost complet revizuit.În plus, versiunile actuale ale ghidurilor DIN 4109:2016/2018 și DIN EN ISO 12354-3:2017, inclusiv transmisia de flancare, au fost acum implementate.
 •          Pentru calcularea propagării, au fost implementate câteva noi linii directoare internaționale și, ca întotdeauna, vă sunt disponibile gratuit în actualizările regulate.
 •          Noua documentație tabelară perete/perete oferă, printre altele, o imagine de ansamblu asupra zonei de vedere a peretelui și a volumului calculat al peretelui sau/și ca sumă pentru fiecare structură individuală de protecție împotriva zgomotului.
 •          Interfața cu ArrayCalc de la d&b audiotechnik a fost actualizată la versiunea 10.10.1.Astfel, difuzoarele din seriile A și SL pot fi deasemenea modelate acum.

 

Toate modificările, inovațiile și îmbunătățirile sunt descrise în detaliu în scrisoarea de actualizare pentru versiunea 8.2.Vă dorim multă distracție cu numeroasele funcții noi și așteptăm cu nerăbdare ca întotdeauna feedbackul dvs.,.

COMPARAŢIE ÎNTRE SOUNDPLANNOISE ŞI SOUNDPLAN ESSENTIAL 

Software-ul acustic potrivit pentru orice cerință

Fie că vă confruntați cu redactarea rapoartelor de zgomot în legătură cu proiecte de construcție, cu o serie de sarcini în domeniul acusticii mediului sau cu evaluarea și optimizarea unui birou în plan deschis: cu SoundPLAN sunteți întotdeauna gata de plecare.

SoundPLANessential, ca opțiune rentabilă pentru rapoartele standard de zgomot în acustica mediului, vă oferă baza pentru rezultate rapide și de înaltă calitate - chiar dacă domeniul dvs. principal nu este protecția împotriva zgomotului.

Dacă domeniul dvs. de activitate se modifică și SoundPLANessential nu mai este suficient pentru cerințele dvs., puteți face upgrade cu ușurință la pachetul SoundPLANnoise care vi se potrivește cel mai bine în orice moment.

SoundPLANnoise este la fel de potrivit pentru toate aspectele de control al emisiilor de zgomot, zgomotul la locul de muncă sau acustica camerei și proiectele mici, sau cartografierea zgomotului la nivel național.Datorită combinației flexibile de module, care vă permite să cumpărați doar de ceea ce aveți nevoie cu adevărat, veți găsi pachetul de software personalizat perfect.Extinderile ulterioare sunt posibile în orice moment.Opțiunea de închiriere pentru întregul software sau pentru module individuale permite o flexibilitate suplimentară.

 Comparaţie între SoundPlannoise şi SoundPlan Essential

 

SoundPlan Noise

SoundPlan Essential

Calculul zgomotului rutier, feroviar, industrial și al zgomotului din parcări

da

da

Calcule de zgomot din interior

da

nu

Calculul parametrilor acustici ai încăperii

da

nu

Configurarea reducerii sunetului de fațadă

da

da

Calculele zgomotului aeronavelor

da

nu

Calculul unui model digital de sol (DGM)

da

da

Optimizarea automată a pereților și bermelor de protecție împotriva zgomotului

da

nu

Utilizarea hărților digitale de fundal pentru intrare și ieșire

da

da

Conexiune la Google Maps și OpenStreetMap

da

da

Altitudini din Google Maps

da

da

Interfață cu fișierele ASCII, DXF și Shape pentru importul datelor modelului

da

da

Importul proprietăților obiectului (de exemplu, înălțimea clădirii)

da

nu

Import de date OpenStreetMap

da

da

Importul CityGML

da

nu

Conexiune la serverul WMS

da

nu

Filtre inteligente pentru datele de altitudine importate

da

da

Două variante de calcul cu și fără protecție împotriva zgomotului

da

da

Variante gratuite

da

nu

Distribuirea datelor de geometrie în orice număr de fișiere și în orice sortare dorită (de exemplu, pentru editarea eficientă a datelor necesare în prezent în zone mari de investigare)

da

nu

Instrumente simple pentru ajustarea datelor de geometrie (de exemplu, duplicat, obiect paralel, plasarea obiectelor pe un model digital de sol)

da

da

Instrumente eficiente și de nivel înalt pentru modificarea datelor de geometrie selectate (de exemplu, combinarea zonelor, crearea terasamentelor)

da

nu

Verificarea și modificarea proprietăților tuturor obiectelor introduse într-un tabel clar organizat

da

nu

Gestionare îmbunătățită a datelor pentru proiecte uriașe (mapping de zgomot)

da

nu

Clădiri industriale cu surse generate automat pe baza nivelurilor de zgomot din interior

da

nu

Calcule ale frecventelor simple, benzilor de octava si a treia octava

da

da

Bibliotecă pentru spectre de emisie sursă

da

da

Bibliotecă pentru transmisie și absorbție

da

nu

Istoricul timpului pentru surse oră de oră

da

da

2D, rotație 2D și directivitate 3D

da

nu

Miez de calcul de înaltă performanță cu algoritmi de căutare dinamici

da

da

Calcule multi-threadedpentru procesoare multi-core

da

da

Calcul distribuit - calcul cu mai multe PC-uri într-o rețea

da

nu

Gestionarea sarcinilor de calcul definite de utilizator (procesarea nesupravegheată a mai multor lucrări de calcul)

da

nu

Calcule cu un singur receptor

da

da

Calcule ale hărții de zgomot în grilă

da

da

Calcule hărți de zgomot de fațadă

da

nu

Hartă dinamică de zgomot triangulată

da

nu

Harta zgomotului în secțiune transversală

da

nu

Foaie de calcul integrată

da

nu

Documentarea surselor de zgomot în format tabelar

da

da

Documentarea rezultatelor în format tabelar

da

da

Optimizarea conceptelor de reducere a zgomotului pentru surse industriale

da

nu

Hartă cu un singur punct cu tabele de nivel și hărți de contur

da

da

Hărți de contur de zgomot cu selecție liberă de scale, culori etc.

da

da

Configurație definită de utilizator a proprietăților de desen ale obiectelor (cladiri, drumuri, ...) pentru imprimare

da

da

Aritmetică cu hărți de zgomot (de exemplu, diferență, adunare energetică)

da

nu

Îmbunătățiri cartografice pentru grafică (modele proprii, mai multe parcele pe o foaie, ...)

da

nu

Secțiuni de hartă și harta generală

da

nu

Vedere 3D suprapusă cu rezultate, hărți animate de zgomot

 

 

da

da

Structura software modulară - cumpărați doar modulele necesare

da

nu

Programe executabile individual (de exemplu, calcule de proces și modelare a datelor în același timp)

da

nu

SoundPLAN Essential este o aplicație pentru modelarea zgomotului drumurilor, căilor ferate și a instalațiilor industriale.Creați hărți de contur de zgomot în orașe și medii deschise din geometria de bază 3D și unele informații despre trafic sau date despre puterea sonoră.A fost concepută ținând cont de utilizatorul ocazional care poate nu are cunoștințe aprofundate de acustică și își dorește rezultate în cel mai mic timp cu cât mai mult profesionalism.Este o versiune compactă a SoundPLAN, bazată pe miezul său de calcul și având puterea sa, procesarea rapidă a datelor și o grafică impresionantă.Este atât de ușor de utilizat, încât chiar și inginerii fără pregătire specială pentru modelarea zgomotului, nu vor avea probleme în utilizarea acestuia.Și, deoarece include capabilitățile hărţilor de contur ale SoundPLAN, prezentările sunt ușor de creat și ușor de înțeles.SoundPLAN essential permite procesarea rapidă şi eficientă a cazurilor standard.

 

SoundPLAN Essential este o versiune compactă


 

 

SoundPLANessential 5.1

 

...cu adaptare la EN ISO 12354-3:2017 (BA Exterior)...

 

SoundPLANessential 5.1 este o actualizare gratuită pentru clienții SoundPLANessential 5.0.Motivul acestei actualizări este, pe de o parte, compatibilitatea cu proiectele actuale NoizCalc (d&b audiotechnik) și, pe de altă parte, adaptarea BA Outside la noile versiuni ale standardului EN ISO 12354-3:2017.În plus, am implementat unele dorinţe mai mici ale clienților.

 

SoundPLANessential 5.0 includea deja funcții noi și îmbunătățiri: Interfața anterioară pentru Google Earth a fost înlocuită cu o interfață mai comodă.Acest lucru vă permite să transferați cu ușurință hărți de fundal din Google Maps, precum și din OpenStreetMap în SoundPLANessential.În plus, datele de altitudine furnizate de Google Maps pot fi importate și utilizate ca bază pentru modelul dvs. de teren.Pentru importul de date, puteți utiliza o interfață nouă, suplimentară pentru OpenStreetMap.Acest lucru vă permite să importați modelul de date aproape oriunde în lume cu puțin efort.Pentru zgomotul industrial a fost implementat un calculator convenabil de nivel de zgomot cu ajutorul căruia timpii de funcționare și emisia surselor de zgomot în mișcare, pot fi foarte ușor luate în considerare.

 

Metodele disponibile de calcul a dispersiei au fost completate cu CNOSSOS-EU (zgomot rutier, feroviar și industrial), inclusiv adaptările germane și austriece.

 

Modele de zgomot pentru:

 •          Drumuri, căi ferate, parcări
 •          Surse industriale de punct, linie și volum
 •          Panouri de protecție împotriva zgomotului
 •          Simulează zgomotul deasupra modelului digital de sol triangulat continuu (DGM)

 

Caracteristicile includ:

 •          Modelarea unor proiecte de orice dimensiune
 •          Import DXF și GIS sau digitizare hărți tip bitmap
 •          Prezentarea ușoară a scenariului cu sau fără barieră de protecție împotriva zgomotului
 •          Calculele iau în considerare modelul digital al solului
 •          Sunt oferite standarde locale de zgomot
 •          Interfață grafică de date ușor de utilizat
 •          Hărți de contur

 

Tabele de rezultate și grafice:

Calculele nivelului de emisie și rezultatele propagării zgomotului sunt prezentate sub formă de tabel,  în tabele predefinite.Se poate adăuga text suplimentar pentru descrierile hărților și puteți personaliza aspectul pentru fiecare obiect.La care se adauga:

 

 •          Documentația tabelară a proprietăților sursei
 •          Documentarea nivelurilor de contribuție la sursă
 •          Tabelele de nivel arată nivelul de zgomot pentru toate etajele și intervalele de timp
 •          Opțiunea de limitare a liniilor de contur.