Știri


Vibrocomp CA va sprijini Azerbaidjanul să devină verde

Posted on 2023.03.01.

Un memorandum de înțelegere privind cooperarea a fost semnat între Yedullah Babayev, directorul Centrului de Formare Profesională al Agenției de Dezvoltare a Zonelor Economice (EZDA), și Dr. Pal Zoltan Bite, CEO al Vibrocomp International LLC.

Potrivit documentului, Vibrocomp va furniza servicii de consultanță de mediu, formare și educație studenților VTC și companiilor rezidente din parcurile EZDA. Scopul cooperării este, de a introduce tehnologii ecologice în parcuri, pentru a contribui la un viitor durabil și verde pentru Azerbaidjan.

Rolul nostru este asemănător cu activitatea de consultanță pe care am îndeplinit-o cu succes pentru Dubai EXPO2020.

  •       planificare generală strategică
  •       evaluarea criteriilor de proiectare
  •       elaborarea unui ghid de bune practici pentru proiectanți

 Noutatea aici este că nu acoperim doar calitatea aerului, zgomotul și vibrațiile, ci și un domeniu de aplicare extins de mediu complet. Pe lângă competențele noastre de bază, aceasta cuprinde: gestionarea deșeurilor, apele reziduale, solul, peisajul, planificarea reabilitării terenurilor cu ape subterane, formarea și educația.

Pagina web nou dezvoltată

Posted on 2023.01.01.

În prezent actualizăm pagina web! Pe pagina de proiect nou dezvoltată găsiți detalii despre proiectele noastre internaționale emblematice. Actualizarea este în curs de desfăşurare. Vom adăuga proiecte noi şi descrierile acestora în fiecare săptămână. În prezent această pagină este disponibilă numai pe site-ul UE (engleză). Mai târziu va fi disponibil pentru toate site-urile regionale.

Planurilor de acţiune pentru gestionarea zgomotului în municipiul Bucureşti

Posted on 2022.06.01.

Împreună cu partenerul nostru am câştigat licitaţia pentru „Refacerea hărţilor strategice de zgomot şi reevalurea/revizuirea Planurilor de acţiune pentru gestionarea zgomotului în municipiul Bucureşti”.

Actualizarea hărţilor strategice de zgomotla nivelul anului 2021 pentru municipiul Bacău

Posted on 2022.05.13.

Împreună cu partenerul nostru am câştigat licitaţia pentru „Actualizarea hărţilor strategice de zgomotla nivelul anului 2021 pentru municipiul Bacău”.