Știri


Sărbători fericite şi

Posted on 2023.12.14.

 un An Nou Fericit! La mulţi ani!

Actualizare web Vibrocomp

Posted on 2023.11.01.

În ultimul deceniu, VIBROCOMP International a suferit o transformare remarcabilă în operațiunile sale globale. Am trecut de la concentrarea exclusivă pe zgomot și calitatea aerului la alinierea la abordarea cuprinzătoare a sediului nostru central din Ungaria. Portofoliul nostru extins cuprinde acum angajamentul la nivel mondial în evaluări complete de impact asupra mediului, evaluări ale schimbărilor climatice și proiecte legate de emisiile de gaze cu efect de seră. Pentru a surprinde și a comunica aceste schimbări substanțiale, suntem încântați să anunțăm că pagina noastră web este în prezent în curs de „renovare” completă în următoarele săptămâni. Rămâneți pe fază pe măsură ce ne îmbunătățim prezența online pentru a reflecta mai bine capacitățile noastre evoluate și angajamentul de a aborda provocările de mediu la scară globală. Referințele extinse sunt deja disponibile și încărcate constant pe pagina proiectelor.

VIBROCOMP va livra Softul SoundPlan 9.0 pentru Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor

Posted on 2023.06.20.

VIBROCOMP, furnizor de soluții inovatoare de mediu, are plăcerea de a anunța că i s-a atribuit un contract semnificativ pentru livrarea software-ului de cartografiere a zgomotului SoundPlan 9.0 și instruire în domeniul zgomotului de către Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor din România.Contractul este rezultatul unui proces de licitație de succes, care consolidează experienţa Vibrocomp în domeniul lucrărilor de mediu.

Vibrocomp CA va sprijini Azerbaidjanul să devină verde

Posted on 2023.03.01.

Un memorandum de înțelegere privind cooperarea a fost semnat între Yedullah Babayev, directorul Centrului de Formare Profesională al Agenției de Dezvoltare a Zonelor Economice (EZDA), și Dr. Pal Zoltan Bite, CEO al Vibrocomp International LLC.

Potrivit documentului, Vibrocomp va furniza servicii de consultanță de mediu, formare și educație studenților VTC și companiilor rezidente din parcurile EZDA. Scopul cooperării este, de a introduce tehnologii ecologice în parcuri, pentru a contribui la un viitor durabil și verde pentru Azerbaidjan.

Rolul nostru este asemănător cu activitatea de consultanță pe care am îndeplinit-o cu succes pentru Dubai EXPO2020.

  •       planificare generală strategică
  •       evaluarea criteriilor de proiectare
  •       elaborarea unui ghid de bune practici pentru proiectanți

 Noutatea aici este că nu acoperim doar calitatea aerului, zgomotul și vibrațiile, ci și un domeniu de aplicare extins de mediu complet. Pe lângă competențele noastre de bază, aceasta cuprinde: gestionarea deșeurilor, apele reziduale, solul, peisajul, planificarea reabilitării terenurilor cu ape subterane, formarea și educația.

Pagina web nou dezvoltată

Posted on 2023.01.01.

În prezent actualizăm pagina web! Pe pagina de proiect nou dezvoltată găsiți detalii despre proiectele noastre internaționale emblematice. Actualizarea este în curs de desfăşurare. Vom adăuga proiecte noi şi descrierile acestora în fiecare săptămână. În prezent această pagină este disponibilă numai pe site-ul UE (engleză). Mai târziu va fi disponibil pentru toate site-urile regionale.