Despre NoiBite Pálné Phd, Msc,
Fondatorul Vibrocomp
Dr. Pal Zoltan Bite
PhD, MSc, MBA
director Vibrocomp

VIBROCOMP este o companie de consultanţă in inginerie civila, care furnizează o gamă largă de soluții tehnologice și servicii de asistență tehnică cu abordări inovatoare și de înaltă calitate în domeniul ingineriei mediului, al predicției, măsurării, modelării și planificării poluării prin zgomot, aer și vibrații.

Experienţa specialiştilor de la VIBROCOMP în domeniul zgomotului, poluării aerului şi a vibraţiilor din mediu acoperă o gamă largă de know-how în domeniul construcţiilor civile, a proiectelor urbane şi industriale. Asigurăm evaluarea riscurilor la locul de muncă, monitorizarea zgomotului, aerului şi a vibratiilor, soluţii de inginerie pentru atenuare, consultanţă si comunicare, toate acestea pentru a facilita proiectarea şi luarea deciziilor de către Dvs. şi comunicarea cu toate părţile implicate.


Misiunea noastra

 

Misiunea noastră este de a reduce efectele negative asupra mediului asupra oamenilor. Specialiştii noştri sunt angajaţi în crearea unui mediu mai liniştit prin utilizarea celor mai performante tehnologii în momentul de faţă.

Prin urmare, implementăm în continuu rezultatele cercetării noastre şi a altora în activitatea noastră de consultanţăpentru a oferi cea mai bună planificare a mediului şi de a primi autorizaţia de mediu pentru planul Dvs. pe calea cea mai scurtă.

Viitorul nostru

 

Privim spre viitor, pentru a spori lumea în care trăim. Prin aplicarea considerentelor de durabilitate pentru toate serviciile noastre de proiectare, consultanţă şi management, profesionişti de înaltă calificare sunt capabili să creeze soluţii durabile cu respect pentru viitor.

Pentru a atinge obiectivele noastre, am adoptat valorile cheie bazate pe:

  • Cultura corporativă puternică
  • Angajament faţă de etica de afaceri
  • înalt nivel de competenţă şi experienţă în predicţia poluării mediului prin zgomot şi vibraţii, a poluării aerului, măsurarea, modelarea şi reducerea acestora.
  • Experţi profesionişti, toţi absolvenţi ai unor unversităţi. Vorbim fluent romănă, maghiară, engleză, germană, rusă şi spaniolă.
  • Servicii de înaltă calitate, adaptate la cerinţele clienţilor noştrii.
  • Procese de lucru rapide şi precise.
  • Aplicarea standardelor internaţionale
  • Responsabilitate socială
  • Abordarea parteneriatelor bazate pe incredere si integritate